Facebook2.pngInsta2.png

W E L K O M !

 

R E S E R V E E R  D O O R

R E C H T S O N D E R

T E  K L I K K E N

 

E E N  C A D E A U B O N

I S  V I A  D E  L I N K

L I N K S O N D E R  T E

B E S T E L L E N

___________________________________________________________________________________________________________

434170688_912451527553855_2071982928825125118_n.jpg

O P  Z O E K  N A A R  E E N  L E U K E  B I J B A A N ? !

Wij zoeken nieuwe parttime collega's voor in de bediening. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je

interesse en ervaring in horeca? Stuur ons dan je CV en motivatie via kloostertuin@outlook.com

En wie weet werk jij binnenkort bij ons toffe team!

___________________________________________________________________________________________________________

352215352_267152045895560_9212295745137164082_n.jpg

V A C A T U R E  L E E R L I N G

Voor het schooljaar van 2024-2025 zoeken wij een BBL leerling voor in de bediening.

Lijkt dit jou een leuke uitdaging en wil jij kennis komen maken?

Stuur ons een mailtje met je motivatie naar kloostertuin@outlook.com

en wie weet werk jij komend schooljaar bij ons!

___________________________________________________________________________________________________________

HISTORIe

Brasserie de Kloostertuin is een eigentijdse brasserie die zijn deuren heeft geopend in januari 2013.

De brasserie is gevestigd in een oud klooster, wat is gebouwd in 1495. De karakteristieken van het klooster zijn met zijn gewelven nog goed zichtbaar en met een touch van deze tijd voelt u zich als gast al snel thuis in dit bijzondere pand. Met een jong en gastgericht team serveren we klassiekers, maar ook zeker gerechten van deze tijd en uit alle windstreken van de wereld.

Op ons mooi gelegen terras in de binnentuin aan de Benschopperstraat is het een genot om bij lekker weer of onder onze verwarmde parasols te vertoeven voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

In het aangrenzende waaggebouw uit 1799 hebben we een kleine vergader-/feestzaal. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor private dining.